Bestieses

Independentment de l’opinió que pugui meréixer el fet que els polítics detinguin mandats més enllà de dues legislatures (sigui per pura higiene democràtica, per no afavorir les corrupteles o simplement per evitar l’enquist-ament), Hugo Chávez tindrà les mateixes oportunitats que Zapatero, Montilla, Rajoy, Bustos, etc. per perpetuar-se al poder. Només li cal anar guanyant les eleccions que es vagin convocant per renovar el seu mandat. Això mateix és el que succeix pràcticament a tota Europa sense que a ningú li passi pel cap llençar improperis i insults. Ningú no s’escandalitza per aquest motiu. Però evidentment, parlem de Chávez i parlem del Regne d’Espanya. Curiosa casta la d’aquest estat, compos-ta per aquells que han fet de la política el seu modus vivendi i de la informació un instrument al servei del poder, que acusen Chávez de voler convertir en vitalícia la seva presidència, no com Juan Carlos I que, com tothom ho sap, va abandonar el seu càrrec després de dos mandats i després d’haver passat per les urnes, i és que, parafrasejant Obelix, acabarem arribant a la conclusió que “aquests espanyols estan com una cabra”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.