Moció aprovada en el Ple Municipal de l’Ajuntament de Sabadell

Atès que el ple d’aquest ajuntament celebrat el passat dia 1 de juliol de 2014 acordà:

“Per tot això, volem celebrar el 14 d’abril del 1931 i proposar que aquesta data se celebri en els propers anys com un reconeixement a tots aquells ciutadans que van lluita per la justícia, la llibertat i la igualtat.

Per tant, s’acorda
Proposar a la Comissió de Nomenclàtor Municipal l’estudi per designar algun carrer o plaça de la ciutat “de la República”, com a reconeixement a tots aquells ciutadans que van lluitar per defensar-la.
Demanar a l’esmentada Comissió que, en el seu estudi, tingui en compte la proposta realitzada per l’Associació Sabadell per la República per tal que sigui el carrer d’Alfons XIII el designat a l’efecte.”

Atès que la Comissió de Nomenclàtor ha acabat el seu estudi.

Atès que s’apropa el dia 14 d’abril de 2015 sense que s’hagi donat acompliment a l’esmentat acord,

L’ajuntament en ple acorda:

1.- Que la denominació del carrer Alfons XIII sigui canviada per carrer de la República.
2.- Que aquest acord sigui aplicat abans del proper mes de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.