Milers de manifestants surten al carrer contra el TTIP – VilaWeb

Milers de persones han sortit avui al carrer, responent a la crida que s’havia fet per protestar a diverses ciutats del món contra el TTIP, el tractat transatlàntic de comerç i inversió que negocien la UE i els EUA. Una jornada de mobilització global que s’ha fet visible a Barcelona, València i Palma i amb què han volgut alertar de l’amenaça que consideren que comporta aquest tractat de lliure comerç. Denuncien que l’estan negocian d’esquena a la ciutadania i que l’acord ‘amenaça la sobirania dels pobles, els drets de les persones i la sostenibilitat del planeta’.
Origen: Milers de manifestants surten al carrer contra el TTIP – VilaWeb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *