Operació Gattopardo – Gil-Manuel Hernàndez i Martí – La Veu del País Valencià

Ja fa uns mesos que l’operació s’ha iniciat, i està donant els seus fruits. Quan les oligarquies espanyoles començaren a ser conscients que el Partido Popular, que havia sigut el seu principal gestor polític, començava a fer una insuportable olor de putrefacció, van decidir que ja estava bé de jugar amb foc i que calia buscar una solució. És cert que, en principi, la fórmula de la gran coalició PP-PSOE, la seua variant d’un govern de “concentració nacional”, o fins i tot la temptació d’un govern “tecnòcrata”, podrien utilitzar-se per a reorientar les coses i “salvar” Espanya d’una nova “hidra roja”, vist l’estat d’indignació existent i la lamentable situació social de la major part de la ciutadania. L’eslògan de la “regeneració democràtica” serviria per a tapar els forats, traure l’aigua del vaixell a la deriva i donar la sensació que la crisi s’anava a superar. Els poderosos ben bé que sabien que la crisi donaria lloc a un estat de degradació social permanent, a una societat neofeudal estructuralment marcada per una forta dualització i un empobriment massiu. Motiu de sobres per a muntar una nova estafa, és a dir, una nova “transició”.

Origen: Operació Gattopardo – Gil-Manuel Hernàndez i Martí – La Veu del País Valencià

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *