Sabadell canvia de nom el carrer Alfons XIII pel de la República


La Junta de Govern de Sabadell ha aprovat aquest dilluns el canvi de nom del carrer Alfons XIII pel de la República, ha informat l’Ajuntament en un comunicat, un nomenclàtor que passarà a tenir aquesta denominació a partir del 14 d’abril del 2016, fet que coincideix amb la commemoració del 85è aniversari de la proclamació de la II República.

El canvi culmina un procés iniciat l’1 de juliol del 2014, quan el ple municipal va proposar a la Comissió de Nomenclàtor Municipal l’estudi per designar un espai de la ciutat dedicat a la República.

En aquest sentit, la sol·licitud en el plenari demanava que es tingués en compte el suggeriment de l’Associació Sabadell per a la República que marcava el carrer Alfons XIII com el lloc on fer la modificació.

Així, al ple del passat 7 d’abril es va aprovar una moció d’Entesa per Sabadell, EUiA i ICV relativa a aquest tema i en compliment d’aquesta aprovació, i el 13 de maig va començar l’expedient per donar el vistiplau al canvi que finalment aquest dilluns ha arribat.

El consistori notificarà aquesta mesura a, entre altres persones, els veïns de la zona i per això tenen un marge d’una mica més de cinc mesos que han considerat un període suficient perquè es puguin adaptar.
Origen: Sabadell canvia de nom el carrer Alfons XIII pel de la República

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *