Estrena del carrer de la República amb la descoberta de la placa que substitueix Alfons XIII | Diari de Sabadell

L’aniversari de la proclamació de la República tindrà aquest dijous un significat especial. Coincidint amb la data es farà la descoberta de la placa del carrer que se li ha dedicat. Substituirà al d’Alfons XIII que s’en deia des que es va obrir el 1926 recordant el rei espanyol mort el 1941. La Junta de Govern Local va aprovar el canvi l’11 de novembre de 2015. Es va deixar un període d’adaptació de més de cinc mesos fins a l’entrada en vigor de la nova denominació. Durant aquest temps, l’Ajuntament ha notificat la decisió al veïnat de la zona amb una carta informativa i la resolució de l’acord adjunta. Aquesta mateixa setmana, ha fet arribat als veïns i activitats afectades els certificats d’equivalència oficials per justificar el canvi de nom on s’escaigui.

Origen: Estrena del carrer de la República amb la descoberta de la placa que substitueix Alfons XIII | Diari de Sabadell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *