Hèctor Galvany presenta el seu llibre “El meu pare i altres records de postguerra” a la Llar del Llibre

El proper dimarts dia 24,  a les 19:00 h., a la Llar del Llibre de Sabadell (c/ Sant Antoni, 20) Hèctor Galvany presentarà el seu llibre “El meu pare i altres records de postguerra”.

L’Hèctor és una persona que va estar fortament implicada en la lluita anti-franquista en la segona meitat de la dècada dels 60 i els 70. En aquesta mateixa época va ser un potent impulsor de grups de teatre a barris de la nostra ciutat, especialment a Torre Romeu i, posteriorment, a Ca n’Oriac.

Dedicat més endavant a causes com el cooperativisme, el mediambient, la cultura popular,  el moviment veinal, el pensament critic, l’economia solidaria i a escriure,  aquest dia ens presentarà el seu llibre on recull algunes de les vivencies d’infant,  d’adolescent i de jove a la nostra,  la seva,  ciutat en aquella época.

 El meu pare i altres històries de postguerra – Pol·len Edicions ✹

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.