Les experiències dels detinguts durant el franquisme, al cicle “Jo vinc d’un silenci”

Les experiències dels detinguts durant el franquisme, al cicle “Jo vinc d’un silenci”

Sabadell per la República ha encetat aquest cicle de xerrades amb els arrestats en grans batudes policials a la ciutat entre el 1959 i el 1974

Karen Madrid

L’associació Sabadell per la República ha posat en marxa un cicle per donar a conèixer les experiències dels detinguts durant l’època franquista a la ciutat. Sota el nom de Jo vinc d’un silenci, la iniciativa ofereix xerrades des d’ara i fins el mes de febrer amb sabadellencs arrestats entre el 1959 i el 1974 com a protagonistes.“Volem recuperar la memòria, saber d’on venim i com es va lluitar per aconseguir aquells drets que a hores d’ara estem perdent en qüestió de mesos. També volem posar en valor aquella lluita i les persones que van fer possible que la democràcia arribés el 1976”, ha declarat el president de Sabadell per la República, Joan Balart.

Origen: Les experiències dels detinguts durant el franquisme, al cicle “Jo vinc d’un silenci”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.