5a Sessió del Cicle “Jo vinc d’un silenci”

Cartell 2 presentacioSabadell per la República us convida a la 5a sessió del cicle de xerrades “Jo vinc d’un Silenci” de testimonis de lluitadores i lluitadors antifranquistes detinguts a Sabadell durant el règim de la dictadura. Aquest dimecres 18 de gener a les 19h al Casal Pere Quart intervindran els testimonis de la Caiguda de la Comissió Coordinadora de CCOO l’abril de 1969 i de les detencions durant les mobilitzacions pel Judici de Burgos de 1970.
Presentarà l’acte Martín Rodrigo Alharilla, professor d’Història Contemporània a la UPF.
Intervindran com a testimonis Rosa Ribell, Carles Gumbau, José Luís Valdivieso i Jordi Farrés i Sabater.

Participeu i feu difusió.
Salut i República!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *