SABADELL PER LA REPÚBLICA S’ADHEREIX I DONA SUPORT A LACAMPANYA CASA NOSTRA CASA VOSTRA

A proposta de la Junta sortint de SBDxR, l’assemblea de socis celebrada avui dia 15 de febrer, ha pres l’acord d’adherir-se a la campanya Casa Nostra Casa Vostra en defensa dels drets de les persones refugiades i a participar-hi activament.

Des d’aquí, convidem a tots els socis, simpatitzants, col·laboradors i ciutadansde Sabadell en general, a participar als actes que la Plataforma Ciutadana de Suport a les Persones Refugiades, ha programat pel dijous dia 16 i a lamanifestació que es durà a terme el dissabte dia 18 a les 16:00 h. a Barcelona.

Accions previstes:

Dijous 16 de febrer, de 18:00 h. a 21:00 h.: acte de visualització ciutadana dela campanya Casa Nostra Casa Vostra amb recollida de signatures d’adhesió al manifest Volem acollir, projecció de vídeos de la campanya, projecció de fotos, actuacions de corals que interpretaran “Com plora el mar”, lectura de poemes, informació sobre la campanya, venda de banderoles i construcció, amb espelmes, d’un gran logo de la campanya. L’acte finalitzarà amb la roda de lapau.

Dissabte 18 de febrer: es farà un bloc conjunt de la Plataforma per anar a la manifestació de Barcelona, acompanyant una pancarta amb la frase “Sabadell, ciutat d’acollida”. El punt de trobada serà el mateix dissabte a les 14:30 h. a laBiblioteca Vapor Badia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.