Valoració de l’Assemblea Anual Ordinària de SxR

L’Assemblea Anual Ordinària de Sòcies i Socis de Sabadell per la República va constatar que aquest any 2016 no s’han fet totes les activitats que ens hauria agradat fer i no sempre les hem pogut assumir segons els objectius i la estratègia marcada pel pla de treball per un dèficit greu de recursos humans. Malgrat això tot el què hem fet ha estat orientat sempre cap un mateix objectiu: fer hegemònic el republicanisme a la nostra societat per fer possible l’adveniment de la República. L’Assemblea va recolzar la proposta de la junta sortint de:

“fer coopartícips als socis i sòcies de la organització de les activitats per què, d’una altra manera, no podrem assolir tot el ventall de fronts que s’obren durant l’any, ja sigui per realitzar les activitats programades com les què es van generant fruit de l’activisme i la mobilització social”.

L’Assemblea va fer una valoració positiva de la alta participació de les activitats i actes organitzats el darrer any, constatant el poder de convocatòria de l’associació i l’augment de la rellevància de SxR, així com també el número de socis.

Aquest 2016 ens hem reunit gairebé amb regularitat, hem equilibrat les finances, augmentat número de quotes i invertit en marxandatge. S’ha creat un grup de treball a Torre Romeu, hem mantingut relacions amb diversos departaments de l’Ajuntament de Sabadell, hem reunit la Plataforma Republicana i la Plataforma contra la Guerra amb diverses entitats i partits de la ciutat, hem organitzat la Primavera Republicana, hem inaugurat (per fi!) el carrer de la República, hem organitzat el debat sobre sobirania econòmica conjuntament amb el Front Cívic, Procés Constituent i la Coordinadora Un Altre Món És Possible. Hem creat un grup de treball per abordar l’estudi i difusió de la memòria de les víctimes sabadellenques dels camps nazis, hem finalitzat el 2on cicle de xerrades sobre la repressió franquista dels anys seixanta i principis dels setanta “Jo Vinc d’un Silenci”, hem participat a la comissió del 40 aniversari de la Vaga General Política de 1976. També s’ha fet un gran esforç en tenir més presència als mitjans ordinaris, a internet i a les xarxes socials.

L’Assemblea va aprovar per unanimitatla valoració presentada, així com la proposta de pla de treball de 2017 que planteja continuar amb els temes no acabats aquest any passat, convocar de nou la Plataforma Republicana, organitzar la Primavera Republicana, fer la 3a fase del Cicle de Xerrades “Jo Vinc d’un Silenci”, iniciar el debat sobre el nomenclàtor, continuar amb la recuperació de la memòria de les víctimes de Mauthausen, descentralitzar l’activitat de SxR i arribar als barris, organitzar de nou el curs de formació “Els origens del futur”, i participar en l’exposició sobre les preses del franquisme. L’Assemblea també va decidir adherir-se a la plataforma ciutadana de suport a les persones refugiades i afegir-se a la celebració del 8 de març .

L’Assemblea va concloure amb la renovació de la junta, incorporant dos membres a la junta anterior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *