Les lluites obreres dels 60 i 70 al cicle “Jo vinc d’un silenci” d’enguany

 

Amb la xerrada portada a terme el passat dia 8 de febrer, Sabadell per la República finalitza la segona part del cicle “Jo Vinc d’un Silenci” que ha donat veu a sabadellencs i sabadellenques que van patir la repressió el anys 60 i 70 pel seu compromís i lluita contra la dictadura franquista.

El cicle de 7 xerrades i 23 testimonis orals, ha comptat amb una important participació d’assistents, fet que permet encarar amb optimisme una tercera fase del cicle destinada a recollir el testimoni de les principals vagues obreres a la nostra ciutat i localitats més properes en aquest període de la historia de la nostra ciutat.

Totes les sessions han estat gravades i el material recollit serà dipositat a l’Arxiu Històric de la ciutat, augmentant, d’aquesta manera, la informació referida a la Memòria Històrica de Sabadell, així com posada a disposició d’investigadores i investigadors de la nostra història més recent, i totes aquelles escoles i instituts que ho desitgin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.