Martín Rodrigo: Xerrada “Tercera República. Valor i vigència dels principis republicans”

El dimarts dia 2 comença la Setmana Cultural 2017 del barri de La Concordia, organitzada per l’Associació de Veins del barri conjuntament amb altres entitats i, en aquesta ocasió, Sabadell per la República ha estat convidada per fer una xerrada sota el nom genèric de “Tercera República. Valor i vigència del principis republicans”.

La xerrada serà dimecres dia 3 de maig, a les 19:00 h. al Centre Cívic de la Concòrdia (C/ de Lusitània, 3) i anirà a càrrec del Professor d’Història Contemporània a la Universitat Pompeu Fabra i membre de la Junta de Sabadell per la República, Martín Rodrigo Alharilla.
 
Esperem veure’ns allà i que feu la màxima difusió d’aquest acte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *