Jordi Gordón: “Franco fue un criminal de guerra y un genocida”


En el marc de la Primavera Republicana de 2017 a Sabadell, Sabadell per la República va organitzar en col·laboració amb Cineclub Sabadell la projecció, dins la programació de CINEMA REPUBLICÀ, de “¡DEJADME LLORAR! EL GENOCIDIO OLVIDADO” un documental que recull els últims testimonis directes i de les famílies víctimes del franquisme, alhora que dóna veu a l’historiador Francisco Moreno Gómez. En el seu relat desgrana alguns dels fets més terribles de la repressió, fruit de més de 35 anys d’investigació.

L’acte va estar presentat per Rosa Ribell, membre d’ambdues associacions i va intervenir Jordi Gordón, Director del documental, les intervencions dels quals es recullen en aquest video.

Dirigida per: Jordi Gordón
Durada: 77 minuts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *