“Santuaris de l’antifranquisme”, ara en DVD

Recentment, Llúcia Oliva, directora del documental “Santuaris de l’antifranquisme”, ha començat a difondre aquest documental en format DVD.

A la nostra ciutat el podeu trobar a la Llar del Llibre del carrer Sant Antoni i a la llibreria Tècnica del carrer Tres Creus.

Esperem que en podeu gaudir i fer-ne difusió per ampliar l’abast del seu coneixement i ajudar al finançament del projecte.

‘Santuaris de l’antifranquisme’ explica per primera vegada en un documental la història dels religiosos que lluitaren contra el franquisme, qui eren aquestes monges i capellans, què els va portar a actuar contra el franquisme i en favor dels drets nacionals de Catalunya i quin preu van haver de pagar. Ara, que fa cinquanta anys de la Caputxinada, de la manifestació de capellans i del final del Concili Vaticà II, el documental mostra com la seva influència va repercutir en la nostra història.

L’equip que ha realitzat el documental ha entrevistat els protagonistes i ha trobat documents i fotografies inèdites que il·lustren aquesta etapa i que acompanyen les explicacions dels personatges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *