​Sabadell instal·la 23 llambordes per recordar els ciutadans deportats als camps nazis | NacióSabadell

Llambordes que s’instal·laran a Sabadell | Ajuntament de Sabadell

Aquest dissabte, Dia Internacional de Commemoració en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust, Sabadell recordarà els ciutadans que van ser deportats als camps nazis entre 1940 i 1945. Organitzat per l’Ajuntament de Sabadell i el Memorial Democràtic de Catalunya, l’homenatge consistirà en un recorregut en què l’artista alemany Gunter Demnig col·locarà 23 llambordes stolpersteine davant de les llars on van néixer o viure persones de la nostra ciutat que van morir en camps de concentració…

Origen: ​Sabadell instal·la 23 llambordes per recordar els ciutadans deportats als camps nazis | NacióSabadell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.