PRIMAVERA REPUBLICANA – CICLE “VALORS REPUBLICANS” EUGENIO DEL RÍO 7 JUNY 2018 – YOUTUBE


Dijous passat dia 7, es dugué a terme la segona conferència del cicle que sota el títol “Valors del republicanisme” promou Sabadell per la República.

En aquesta ocasió fou Eugenio del Rio qui ens va parlar del federalisme en la trajectòria i la teoria política del republicanisme.

Exponent d’una llarga trajectòria a la lluita antifranquista dels anys 60 i 70 i potent pensador actual, en la seva intervenció, Eugenio del Rio va suscitar i mantenir l’interès del nombrós públic assistent, durant tota la seva exposició i al debat posterior.

S’obre ara un parèntesi en el desenvolupament d’aquest cicle que es reprendrà a la tardor amb dues conferències més, una a càrrec de Joan Tardà que ens parlarà del valors republicans des de l’òptica del nacionalisme, i l’altre de Xavier Domènech sobre els valors socials del pensament republicà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.