ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA DE SABADELL PER LA REPÚBLICA

El 2 de juny de 2014 va abdicar l’anterior rei amb aquestes paraules:

“Una nueva generación reclama con justa causa el papel protagonista. Mi hijo encarna la estabilidad y tiene la madurez y la preparación necesarias”.

La “nova generació” a la què es referia Joan Carles I, el rei que va coronar Franco, és la regeneració de la oligarquia; la “estabilitat” que encarna el seu fill Felip VI representa la perpetuació de la monarquia, l’augment de la intolerància, el centralisme i la repressió contra els drets socials i l’autodeterminació dels pobles, significa mantenir els greuges del règim del 78, les desigualtats socials, amb una democràcia secrestada per la corrupció, sense independència judicial, sense sobirania davant la UE, l’Europa dels Mercats i un sistema financer sense escrúpols i desfermat al que ja no li acomplexen les crisis econòmiques que només patim les treballadores i treballadors.

El dia de l’abdicació, a Madrid, Barcelona, València, Bilbao i en altres ciutats d’Espanya, milers de persones van sortir als carrers per manifestar-se a favor de la república. Van ser actes transversals i de confluència ideològica. Feia molts anys, masses, que les republicanes i republicans no sortiem com a tals i junts al carrer. 4 anys després, els motius per reivindicar la nova República s’han anat multiplicant i la repressió ha augmentat exponencialment.

Les republicanes i republicans estem obligats a donar resposta de manera conjunta i coordinada a tots aquests greuges contra els treballadors i treballadores, contra la ciutadania, i ha de ser de manera transversal, sigui quina sigui la nostra estratègia política i la nostra ideologia.

Per això convoquem a tots els socis i sòcies a una ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA DE SABADELL PER LA REPÚBLICA per aquest dimarts 27 de novembre a les 19h al Centre Cívic de Cal Balsach.

Ordre del dia:
1.- Presentació del document polític
2.- ORGANITZACIÓ: Reforçar la junta.
3.- POSICIONAMENT: Manifest: Eliminar alcaldes franquistes del Nomenclàtor
4.- COORDINACIÓ: Encuentro Estatal por la República: coordinació republicana a Catalunya i resta d’Estat.
5.- MOBILITZACIÓ: Manifestació-concentració el 6 de desembre
6.- Convocatòria Plataforma Republicana de Sabadell

* Les sòcies i socis que estan al corrent de quota gaudeixen de dret a veu i vot. Si algú vol donar-se d’alta com a soci o posar-se al corrent de pagament, la Junta assegurarà una permanència a partir deles  18.30h. El termini per a fer aquestes gestions acabarà amb l’inici de l’assemblea.

Salut i República!

La Junta de Sabadell per la República.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *