El CDR de Sabadell enterra el ‘règim del 78’ i crema la Constitució – iSabadell

Acte del Comitè de Defensa de la República en el 40è aniversari de la Constitució Espanyola de 1978. Alguns activistes del CDR han protagonitzat una manifestació irònica pels carrers del centre de Sabadell simbolitzant l’enterrament de la Carta Magna i l’anomenat règim del 78. L’acte ha acabat amb el taüt explosionat amb petards i banderes d’Espanya cremades.

L’acció ha consistit en una marxa fúnebre des de l’avinguda de Barberà fins la plaça de la Creu Alta, on ha acabat l’acte i s’ha fet esclatar el taüt amb petards i s’han cremat tant banderes d’Espanya com exemplars de la Constitució de 1978. Així també s’ha llegit un manifest.

Seguiu llegint a: El CDR de Sabadell enterra el ‘règim del 78’ i crema la Constitució – iSabadell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.