Xerrada-Col·loqui sobre Valors Republicans amb Tania Mercader


Des de Sabadell per la República us convidem a participar aquest dimecres 16 de gener a la xerrada-col·loqui sobre Valors Republicans que tindrà lloc a la Biblioteca Vicente Aleixandre, a càrrec de la companya Tania Mercader, i que organitza la Plataforma Badia decideix, amb motiu dels preparatius de la Consulta Popular “Monarquia o República” que es celebrarà a Badia del Vallès aquest diumenge 20 de gener.

Tania Mercader és militant de Corrent Roig, fou obrera i dirigent sindical, part de la lluita per l’equiparació salarial entre homes i dones a la fàbrica Magnetti Marelli, republicana i actualment membre de la Marea Pensionista de Sabadell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *