ūüď£ RECUPEREM ELS CARRERS: FEM IGUALTAT.

Aquest dilluns 2‚É£5‚É£ de febrer a les ūüēė 21 h. ens trobarem al carrer de Marqu√®s de Comillas, davant la placa del final de la Rambla, a l’antic apeadero, dedicat a l’esclavista Antonio L√≥pez. En aquesta ocasi√≥ el dedicarem a l’activista per als drets civils Rosa Parks, una persona molt m√©s digne, sens dubte.
Coincidint amb la setmana que Sabadell per la Rep√ļblica presenta la moci√≥ per a l’eliminaci√≥ del nomencl√†tor de Sabadell de noms relacionats amb el franquisme, la dictadura de Primo de Rivera i l’esclavisme, tanquem una fase que ha de donar inici a un proc√©s participatiu on la ciutadania pugui proposar alternatives dignes per ocupar el lloc que els hi correspont.

ūüϨūüĎ≠ūüĎę Us convidem a participar en aquest acte simb√≤lic on, a m√©s, ens acompanyar√† el doctor Mart√≠n Rodrigo Alharilla, historiador i professor d‚ÄôHist√≤ria Contempor√†nia de la Universitat Pompeu Fabra, autor de “Los Marqueses de Comillas: Antonio y Claudio L√≥pez, 1817-1925” i membre de Sabadell per la Rep√ļblica.

ūüď£ Ens veiem aquest dilluns nit al carrer Marqu√®s de Comillas/cantonada Rambla (antic apeadero) a les 21h

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *