DILLUNS 16 DE SETEMBRE: 3A ASSEMBLEA REPUBLICANA PRO-CONSULTA

D’aquí tres setmanes, el 6 d’octubre, Sabadell celebrarà la primera consulta popular per tal que la ciutadania pugui expressar si vol seguir vivint sota una Monarquia o bé si vol constituir una República. Les diverses entitats, ciutadanes i ciutadans que convoquem la consulta hem iniciat una campanya de difusió amb diversos actes de debat, conferències, concerts-festa, per tal d’apropar la iniciativa a la resta de la ciutadania i promoure la seva participació per anar a votar el dia 6, però també per participar en la seva organització. Per això us convidem a l’Assemblea Republicana que aquest dilluns 16 de setembre, entre les 18 i les 21 h, es reunirà al Centre Social Alliberat l’Obrera. En aquesta assemblea decidirem els punts de votació, escampats per la majoria de barris de Sabadell, l’organització de voluntaris i la logística per dur a terme la Consulta el diumenge 6 d’octubre. També establirem el calendari d’accions i organitzarem els últims detalls per presentar la moció al Ple Municipal aquest dimarts 17 de setembre.

REPUBLICANA DE SABADELL de 18:00 a 21:00h Centre Social Alliberat l’Obrera Avinguda de Barberà, 142, Sabadell 16 de setembre dilluns Preguem en feu difusió. Plataforma Republicana de Sabadell Coordinadora Pro-Consulta Popular del 6 d’octubre de Sabadell web: https://consultapopularsabadell6octubre.wordpress.com/ twitter: @6OConsultaSBD facebook: Consulta Republicana 6 Octubre Telegram: @consultasabadell6octubre Instagram: consultasbd6o Youtube: consulta.sbd.6.o mail: consulta.sbd.6.o@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *