La consulta popular sobre Monarquia o República del 6-O es farà tal i com estava previst perquè ningú l’ha prohibit – Consulta Popular per la República 6-O

Denunciem les informacions que anunciaven la seva prohibició difoses sense cap base

Des de la Coordinadora pro Consulta 6-O volem deixar palès que la consulta popular sobre Monarquía o República organitzada pel proper diumenge 6 d’octubre, de 10 a 14 hores, es farà amb tota normalitat, tal i com estava previst en els 35 punts de votació distribuïts pels barris de Sabadell.

Ningú des de cap organisme ha adreçat cap comunicació oficial a cap de les entitats que organitzem la Consulta i menys notificant la seva prohibició.

Únicament tenim constància verbal de les paraules que l’alcaldessa del govern PSCPodemos va pronunciar en el Ple municipal del dia 2, en el sentit que havien preguntat a la Junta Electoral de Zona si l’Ajuntament podia donar suport a la Consulta facilitant taules i cadires i que la resposta rebuda, via correu electrònic, havia estat negativa.

Recordem que la Consulta no està organitzada per l’Ajuntament, sinó per les entitats aplegades a la Coordinadora i que en tot cas qualsevol comunicació relativa a la Consulta s’ha de comunicar de manera oficial als convocants en el termini de temps establert perquè es puguin fer les al·legacions pertinents.

Denunciem les informacions emeses, de manera barroera per la via de la confusió, sense cap comunicació oficial i sense contrastar les comunicacions interessades del govern municipal, amb l’objectiu d’intentar paralitzar una consulta popular que té per objectiu facilitar que la ciutadania pugui opinar sobre les seves preferències sobre quin règim polític voldria.

Finalment, fem una crida a tota la ciutadania a participar de manera activa a la Consulta del 6-O.

Coordinadora pro consulta ciutadana sobre monarquia o república

Sabadell, 3 d’octubre de 2019

 

Source: La consulta popular sobre Monarquia o República del 6-O es farà tal i com estava previst perquè ningú l’ha prohibit – Consulta Popular per la República 6-O

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *