Xerrada: “Dona i Segona República” d’Anna Sallés.

📢 Cristina García presenta a Anna Sallés Dijous 26/11/2020. 18 h.

Amb motiu de complir-se el passat octubre 80 anys de l’afusellament de Lluís Companys pel feixisme i aquest novembre 100 anys de l’assassinat de Francesc Layret pel pistolerisme patronal, tots dos republicans i advocats de la classe obrera, proposem un cicle de xerrades, que titulem “Republicanisme i moviment obrer”, que glossen les seves trajectòries i també la conjuntura històrica en què van exercir la seva activitat a favor de les organitzacions obreres.
La xerrada s’emetrà en streaming. Connecta’t al canal de Youtube de Sabadell per la República i participa en directe: Compartiu-lo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *