(agenda) SEMINARI DE REPUBLICANISME I PROCÉS CONSTITUENT: Hegemonia, bloc històric, procés constituent, per Joan Tafalla

(Enllaç de l’emissió en directe): https://youtu.be/Gla98dWcG7Y

Dijous, 21 d’octubre a les 18:30h.

Republicanisme i Procés Constituent: Hegemonia, bloc històric, procés constituent, per Joan Tafalla presencial a l’auditori del Casal Pere Quart de Sabadell i també en directe al canal de youtube de Sabadell per la República.

#procesconstituent
#sabadellperlarepública
#IIIRepública

Sabadell per la República programa aquest cicle de ponències i debats amb la intenció d’aportar un petitíssim gra de sorra a la represa del debat i, per tant, a la batalla cultural i ideològica que forma part inextricable de la lluita de classes, en el camí de la ruptura democràtica pendent. Els debats comprendran els següents temes, en els quals cada ponent al costat de les seves reflexions incorpori una caixa d’eines teòriques i teoricopràctiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.