Estàs rebent aquest correu electrònic perquè t'has subscrit a Sabadell per la República. Feu clic aquí per canviar la vostra subscripció. Aquest correu electrònic no es mostra correctament?
Veure en línia.
facebook twitter youtube

Tornem a convocar la Plataforma Republicana de Sabadell

Tornem a convocar la Plataforma Republicana de Sabadell per aquest divendres, dia 30 de novembre, a les 19 h. a Cal Balsach.

SABADELL PER LA REPÚBLICA proposa posar en comú entre les persones, organitzacions i entitats de caire republicà de Sabadell les diverses iniciatives que s’estan organitzant pel dia 6 de desembre a la nostra ciutat, i convocar una MANIFESTACIÓ o CONCENTRACIÓ UNITÀRIA de denúncia del “Règim del 78” i la seva constitució.

Més enllà d’aquesta data, pensem que les republicanes i republicans hem d’empènyer un PROCÉS CONSTITUENT REPUBLICÀ que impliqui a tot l’Estat Español. Per això pensem que és necessari que totes les sensibilitats republicanes, i cadascú des de la seva estratègia política, hem de ser capaces de fer un front comú. Com que som conscients que no es comença de zero, i que a la nostra mateixa ciutat ja es coordinen accions i mobilitzacions per al mateix motiu, pensem que és necessari compartir l’experiència dels darrers anys i consensuar els punts de trobada per coordinar-nos amb efectivitat i mobilitzar-nos de manera inexorable per fer hegemònica una alternativa republicana social.

Confirmeu l’assistència. Us hi esperem.

Salut i República!